In de spotlight:

Meta Pols, grafisch vormgever


01/02/2020

Wat doe je in ‘t kort?

Ik ben grafisch vormgever en bied dtp-hulp (desk-top publishing, red.) voor allerlei communicatiedoelen. Ik heb veel werkervaring met huisstijlontwerp en tijdschriftenvormgeving. Mijn passie is het maken van digitale illustraties. Mijn infographics, plattegronden, illustraties voor handleidingen, covers, logo’s en iconen zorgen ervoor dat een boodschap sneller wordt begrepen.

Wat onderscheidt jou?

Als ik voor een klant aan de slag ga luister ik goed, denk ik mee en geef ik advies. Ik analyseer en vertaal hun idee. Ik ben vooral een vormgever die uitvoert wat de klant wil. Mijn persoonlijke aanpak spreekt ze aan. Ze vinden dat ik echt werk uit handen neem en vinden me betrouwbaar. Ik verzorg het hele traject tot een zo mooi mogelijk eindproduct.

Jouw klanten?

Mijn klanten hebben meestal een niet-commerciële boodschap, waarbij de inhoud belangrijk is. Vooral non-profit en educatieve organisaties. Of zelfstandige ondernemers met een goed verhaal.

Aanbieding van het lid aan de lezer

Het eerste opdrachtgesprek is gratis en vrijblijvend. Opdrachten die ik binnen krijg via iemand van EF kunnen in 2020 rekenen op een kennismakingskorting van 20% op mijn uurtarief voor de eerste 8 uur. (Vermeld wel even EF2020).

Wil je zien wat ik maakte voor diverse opdrachtgevers? Bekijk gerust mijn portfolio.

Meta is te vinden en te volgen via LinkedIn: www.linkedin.com/in/metapols.

© 2024, Entre Femmes Gooi |
Algemene voorwaarden |
Privacybeleid |
Disclaimer |
Webmaster
website: sbddesign.nl