In de spotlight:

Jenny Cornelisse, algemeen directeur M&H 3-D Reverse b.v.


07/10/2020

Jenny is al vele jaren lid van Entre Femmes-Gooi. Zij is lid van het netwerk omdat ze er veel ervaring in het ondernemen vindt, en haar eigen ervaring kan delen. Ook vindt ze het prettig om met andere vrouwelijke ondernemers in contact te zijn. Jenny heeft een stevige technische achtergrond; zij behaalde onder andere een MTS-gerelateerd diploma.

Wat doe je in ‘t kort?

Wij hebben meerdere hoogwaardige meetapparatuur, om een product te meten en/of te documenteren.
We onderscheiden drie diensten:

1). Kwaliteitscontrole :
Product wordt met een tekening en een computer file aangeleverd. Door het 3D-scannen vergelijken wij de tekening met het product en geven daar een kleurvergelijk bij. Bij groen is het product OK, bij rood is de maatvoering afwijkend van de tekening.

2). Reverse Engineering:
Producten worden gemaakt vanuit Mallen en vanuit Tekeningen. Als de mallen versleten zijn, scannen we deze in,  “repareren” deze digitaal en geven de klant een speciaal computer file, waardoor de fabrikant de mal opnieuw kan laten maken. Bij tekeningen controleren we dit met het product. Bij vergelijking product/tekening wordt de tekening of het product op de wens van de klant digitaal aangepast.

3). Productdigitalisatie:
Meten het product in (bijv. een bronzen beeld) zodat alle maten digitaal vastliggen. De File kan hierdoor worden aangepast zoals de klant het wil : vergroten of verkleinen, onderdelen eruit of erbij enz. Na goedkeuring kan dit file evt. doorgestuurd worden naar een 3D-printer om verder verwerkt te worden.

Wat onderscheidt jou?

Omdat het werk zo specialistisch is, hebben we vaak te maken met prototypes die moeten worden ingescand. Nadat de file bij de klant is afgeleverd, kan hij het ontwerp verder digitaal ontwerpen en aanpassen.
In verband met de gevoelige informatie bij het meten en verwerkingen hiervan, geldt dat de werkzaamheden onder een NDA (geheimhoudingsverklaring) vallen. Dit is voor de meeste van onze klanten een must ter bescherming.
Wij onderscheiden ons omdat we van veel markten thuis zijn. We leveren aan verschillende branches. Hierdoor zijn we flexibel en kunnen out-of-the-box oplossingen bieden waar de klant om vraagt.

Jouw klanten?

De klanten zijn o.a. : de automobielindustrie, vliegtuigbouw, scheepvaart, kunststofindustrie, gieterijen, consumentenelektronica, ruimtevaartindustrie, staalindustrie, medische industrie en Kunstenaars.

Opleiding- en scholing?

Op dit moment hebben we 3 leerlingen van de ROC uit Baarn, Amersfoort en Amsterdam als stagiair. Omdat deze technologie niet onderwezen wordt op scholen hebben we besloten om ze bij ons op te leiden, zodat ze er later in hun leven verder mee kunnen.

Bedrijf, kennis en know-how ter overname

Op dit moment zijn wij op zoek naar iemand die ons bedrijf wil overnemen. Als profiel zoeken we een persoon van ca. 40 jaar oud, gedreven, werktuigbouwkundig onderlegd en met toekomstvisie die het bedrijf verder wil uitbouwen. Serieuze gegadigden zijn welkom te reageren via info@m-h.nl. Je vindt Jenny’s contactgegevens hier terug.

Uitnodiging: wil jij ook in de etalage? Stuur een berichtje aan communicatie@entrefemmes-gooi.nl#membersonly

© 2024, Entre Femmes Gooi |
Algemene voorwaarden |
Privacybeleid |
Disclaimer |
Webmaster
website: sbddesign.nl