Intervisie: speciaal voor leden


Als ondernemer loop je soms tegen uitdagende situaties aan, zakelijk en privé. Helemaal in deze onzekere tijden. Dan is het behulpzaam om je situatie voor te leggen aan andere ondernemers, die met een frisse blik met je meekijken. Al een paar jaar organiseren we daarom intervisie-bijeenkomsten, alleen voor leden.

Constructief roddelen

Voor intervisie hanteren we de methode van Constructief Roddelen. De methode is simpel en effectief, en levert voor iedereen wat op. Elke keer is anders. Je bouwt dus niet voort op de kennis van de vorige keer, waardoor een sessie missen geen ramp is. Je kunt je aanmelden voor een of meer keer. Wel spreken we af: wat binnen de groep besproken wordt, blijft binnen de groep.

Zo werkt ’t

Constructief roddelen is ooit ontworpen voor het omgaan met incidenten, zoals: Mijn klant betaalt niet, hoe pak ik dat aan? Maar wij hebben ontdekt dat het altijd werkt, met elke vraag. Elke avond brengt één persoon een vraag of een kwestie in. Dat kan zijn: hoe krijg ik meer klanten? Of: de fut is eruit, wat kan ik doen? De groep stelt vervolgens vragen ter verduidelijking. Dan draait de vragenstelster zich om en gaat de groep over haar en haar kwestie ‘constructief roddelen’. Zij mag zich niet mengen in het gesprek. Daarna volgt de uitwisseling. Het hele proces voltrekt zich volgens een strak stappenplan dat 1,5 uur duurt.

Ook in 2024

De intervisiegroep komt vier keer bijeen in de periode van januari-mei. De groepsgrootte is minimaal 6, maximaal 10 personen. Voor meer informatie en aanmelden kun je contact opnemen met Paula Harte via het aanmeldformulier.

Data: Donderdag 15 februari 2024, Donderdag 21 maart 2024, Dinsdag 9 april 2024 (nieuwe datum), Donderdag 16 mei 2024

Tijdstip: we starten om 20 uur en we ronden om 21.30 uur af. Daarna kunnen we nog even napraten.

Locatie: Jan Tabak

Kosten: geen kosten

© 2024, Entre Femmes Gooi |
Algemene voorwaarden |
Privacybeleid |
Disclaimer |
Webmaster
website: sbddesign.nl