Entre Femmes-Gooi
Hét netwerk voor vrouwelijke ondernemers uit ’t Gooi en omstreken


EF-Gooi gelooft in de waarde van verbinding voor zakelijke groei van vrouwelijke ondernemers en succes en plezier in vrouwelijk ondernemerschap. Als vrouwen samen optrekken en werkelijk de verbinding aangaan, bekrachtigen en vitaliseren ze elkaar en kunnen ze zakelijk als ondernemer groeien. EF-Gooi geeft inspiratie en nieuwe energie voor verdere stappen in je professionele leven. Lees meer over onze visie.

Ons aanbod

Wij bieden vrouwelijke ondernemers een platform voor ontmoeting, onderling support en uitwisseling, en permanente kennis- en talentuitbouw.

  • Bijeenkomsten: We organiseren acht bijeenkomsten per jaar met een vaste mix aan thema’s: persoonlijke ontwikkeling, zakelijke ontwikkeling, maatschappelijke of regiogerelateerde thema’s, een Kerstbijeenkomst met programma en het Zomers Intermezzo, een informele zomerbijeenkomst. De avonden worden afwisselend op maandag, dinsdag, woensdag of donderdag georganiseerd. Vrouwen met bezigheden op vaste avonden kunnen daardoor altijd het leeuwendeel van het programma bijwonen. De bijeenkomsten bestaan in de regel uit een borrel, een diner en een avondprogramma. Nieuwe leden kunnen zich voorstellen en wie nieuws heeft, mag dit melden op de zeepkist.
  • Nieuwsbrief: We houden leden en andere belangstellenden op de hoogte van onze activiteiten en activiteiten van onze leden via onze nieuwsbrief. Ben je lid dan ontvang je die automatisch.
  • Website: Op onze website vind je een overzicht van alle activiteiten. Hier kun je jezelf presenteren op je eigen profielpagina.
  • Intervisie: Jaarlijks bieden we jou de kans om deel te nemen aan een intervisiegroep, een besloten groep waar ruimte is om zakelijke vragen en dilemma’s in te brengen.
  • LinkedIn: Op de besloten LinkedIn-groep kun je nieuws over je onderneming met alle leden delen.
  • Facebook en Instagram: Via Facebook en Instagram houden we je op de hoogte van komende events en vind je achteraf een fotoverslag
  • Podium/Zeepkist: heb je nieuws dan is er ruimte om dat live te presenteren op de Zeepkist tijdens onze bijeenkomsten. Elke bijeenkomst stellen leden zich aan elkaar en de nieuwe leden voor met een korte introductie.
  • Stuur jouw nieuws in voor de nieuwsbrief: deel jouw nieuws met onze leden, introducees en overige nieuwsbriefontvangers via communicatie@entrefemmes-gooi.nl. We maken ruimte in de nieuwsbrief voor een korte aankondiging met een kleine, liggende of vierkante foto en een link. Stuur jouw nieuws uiterlijk 3,5 weken voor de volgende bijeenkomst in.

Sinds 1998

De Stichting Entre Femmes-Gooi is op 17 september 1998 opgericht, mede op initiatief van MKB Nederland en de Kamer van Koophandel Gooi- en Eemland. Doelstelling is: Bevordering van het vrouwelijk ondernemerschap. De stichting is ingeschreven in het stichtingenregister van de Kamer van Koophandel en Fabrieken te Hilversum onder nummer 32071173. Oprichtingsakte 17 september 1998.

© 2024, Entre Femmes Gooi |
Algemene voorwaarden |
Privacybeleid |
Disclaimer |
Webmaster
website: sbddesign.nl