Visie en missie Entre Femmes-Gooi


Waarom EF-Gooi: Wij geloven in de kracht van verbinding voor zakelijke groei van vrouwelijke ondernemers en voor meer succes en plezier in vrouwelijk ondernemerschap. Als vrouwen samen optrekken en werkelijk de verbinding aangaan, bekrachtigen en vitaliseren we elkaar en kunnen we zakelijk als ondernemer groeien. EF Gooi geeft inspiratie en nieuwe energie voor verdere stappen in je professionele leven.

Hoe: Wij bieden vrouwelijke ondernemers een platform voor ontmoeting, onderling support en uitwisseling, en permanente kennis- en talentuitbouw.

Kernwaarden:

  • Verbinding: EF-Gooi is een vrouwennetwerk, een community waarin je elkaar in ontspannen sfeer kunt ontmoeten en leert kennen, waar ruimte is voor je sterktes en zwaktes, waar je inspireert en geïnspireerd wordt en waar het simpelweg plezierig is om te zijn. Verbinding betekent niet alleen halen, maar ook brengen. Verbinding betekent betrokkenheid: ieder lid levert – naar kunnen – een bijdrage aan een krachtig en vitaal netwerk waar vrouwelijke ondernemers zich op hun plek voelen. Dat is de opzet. Die betrokkenheid kan zich onder meer uiten in het (mee)helpen organiseren van avonden, gastvrouw zijn of een buddy voor nieuwe leden.
  • Groei: persoonlijke en zakelijke groei gaan hand in hand en beide zijn belangrijk om succesvol te zijn als ondernemer. We organiseren activiteiten waarbij jij als ondernemer en als onderneming groeit.
  • Zakelijk: voor alles is EF-Gooi een zakelijk netwerk, gericht op de vrouwelijke ondernemer en haar bedrijf. Onze activiteiten zijn professioneel, van goede kwaliteit en met respect voor elkaar en onze omgeving. EF-Gooi biedt de mogelijkheid om jezelf te presenteren en nieuws te delen. Het netwerk bevat een grote diversiteit aan ondernemers uit verschillende branches, zonder branche-exclusiviteit. Al sinds de start in 1998 maken leden gebruik van elkaars diensten en bevelen ze elkaar aan bij derden. Ook ontstaan regelmatig samenwerkingsverbanden.
© 2024, Entre Femmes Gooi |
Algemene voorwaarden |
Privacybeleid |
Disclaimer |
Webmaster
website: sbddesign.nl