In de spotlight:

Anita van Loon, algemeen directeur Uitvaartstichting Hilversum


04/01/2021

Anita ontving ons netwerk in juni 2020 in de aula van de Uitvaartstichting aan de Zuiderhof. Ze vertelde met passie en kunde over het besturen van deze stichting en over uitvaarten in Hilversum. Lees hieronder haar nadere introductie en aanbod aan de leden van ons netwerk:

Wat doe je in ’t kort?

Ik ben directeur van Uitvaartstichting Hilversum, en vanuit deze rol verantwoordelijk voor de drie begraafplaatsen en het crematorium in Hilversum.
Daarnaast ben ik ZZP’er en verzorg ik trainingen en coaching vanuit Anita van Loon – Levenskunst.

Wat onderscheidt jou?

Ik denk dat ik naar het leven en de dood kijk op mijn ‘eigen wijze’. En dat ik probeer te denken in mogelijkheden en kansen. Een optimist in hart en nieren, die één doel voor ogen heeft. De Uitvaartstichting financieel gezond laten blijven en iedereen in t Gooi een waardig afscheid bieden. Betaalbaar en op unieke plekken, te midden van een prachtige natuur en omgeving. De Rijksmonumenten een onderdeel te laten zijn van het leven. Mensen uitnodigen, om ook de dood bespreekbaar te maken. En de drempel te verlagen. Ik geef ook lezingen hierover, binnen en buiten t Gooi. 

Ik ben een mensen mens, een verbinder pur sang. Ik nodig je uit, om een kop koffie met me te drinken, en je te laten zien, wat er allemaal mogelijk is. Natuur begraven, een familieboom adopteren, of ‘vriend worden van onze Stichting’.

Voor Entre Femmes-Gooi?

Ik kan jullie ontvangen, ik kan je helpen bij een afscheid in jouw familie. Ik kan je een rondleiding geven, een wandeling met je maken en een coachgesprek met je voeren, terwijl we langs de geschiedenis van de inwoners van t Gooi lopen.

Ik wil meer betrokken worden bij deze netwerkorganisatie. En door dit netwerk mensen ontmoeten, met wie ik bijvoorbeeld een expositie kan organiseren in een van mijn locaties, of op een van mijn begraafplaatsen.

Ik wil sparren, ontmoeten en delen.

Aanbieding 2021

Ik wil je vanuit mijn eigen bedrijfje een gratis coachgesprek aanbieden. Een gesprek, terwijl we een wandeling maken over een van mijn begraafplaatsen. Jij mag kiezen welke, de Bosdrift, Zuiderhof of de Noorderbegraafplaats.

En vanuit dit gesprek, kunnen we kijken wat we meer met en voor elkaar kunnen betekenen.
www.uitvaartstichtinghilversum.nl
www.anitavanloon-levenskunst.nl

Overige contactgegevens van Anita vind je hier.

© 2024, Entre Femmes Gooi |
Algemene voorwaarden |
Privacybeleid |
Disclaimer |
Webmaster
website: sbddesign.nl