In de spotlight:

Marly Mertens, Hypnotherapeut


30/06/2019

Deze keer in de spotlights: Marly Mertens, hypnotherapeut bij Hypnotherapie ‘t Gooi. Ze vertelt meer over haar werk. Haar praktijk is gevestigd in Naarden.

Wat doe je in ‘t kort?
Ik zet hypnose in om cliënten te helpen een positieve verandering te realiseren op allerlei gebieden. Hypnose werkt direct door in het onderbewustzijn. Je kunt het onderbewustzijn vergelijken met de harde schijf van een computer waarop allerlei programma’s  draaien. Met die programma’s bedoel ik ervaringen, emoties, gewoontes en overtuigingen.
Soms zit daar een negatief programma, bijvoorbeeld angst. Ik reset het onderbewustzijn als het ware en zet het negatieve programma om in een positief gevoel. Vaak zijn twee sessies al voldoende om een probleem op te lossen. Hypnotherapie is een aangename vorm van therapie: je voelt je diep ontspannen en tegelijkertijd zeer geconcentreerd.

Wat onderscheidt jou?
Ik ben empathisch en oplossingsgericht met veel oog voor de cliënt. Iedere cliënt is anders, iedere sessie is anders. Ook ben ik praktisch en nuchter. Door mijn achtergrond als paardrij-instructrice (ik geef al ruim 30 jaar les) heb ik mij gespecialiseerd in ruiters met angst. Ik heb een zeer effectieve hypnosetechniek ontwikkeld voor die doelgroep. Ik werk ook veel met andere sporters waarbij ik sporthypnose inzet om hun mentale kracht en focus te vergroten.

Wie zijn jouw klanten?
Heel gevarieerd. Ik werk zowel met kinderen als volwassenen. Cliënten komen bij mij met angsten (o.a. examenvrees, vliegangst) en fobieën, spanningen/stress, burn-out, laag zelfbeeld, overgewicht, rookverslaving, concentratieproblemen, slaapstoornissen en chronische pijnklachten. Ik vind het geweldig om te ervaren hoe krachtig directe hypnose werkt.

Marly biedt aan:
“Mocht je geïnteresseerd zijn om te kijken of hypnotherapie iets voor jou is, dan ben je welkom op mijn praktijk voor een gratis intakegesprek.” Aanmelden verloopt via www.hypnotherapiegooi.nl.

© 2024, Entre Femmes Gooi |
Algemene voorwaarden |
Privacybeleid |
Disclaimer |
Webmaster
website: sbddesign.nl