In de spotlight:

Marisa Giunta d’Albani, interimmanager


30/12/2019

Wie ben je?
Ik ben geboren en getogen in Groningen en woon vanaf mijn 26e in Amsterdam. Ik ben dus een Amsterdammer met rustige roots. Die rustige roots vind je terug in mij werk: ik blijf namelijk te allen tijde rustig in alle hectiek.
Ik ben werkzaam als interimmanager. Ik doe dat in vele rollen: lijnmanager, projectmanager of programmamanager. Ik ben graag eindverantwoordelijk.
Daarnaast ben ik werkzaam als toezichthouder.

Wat doe je in ‘t kort?
Organisaties die willen bouwen, uitbouwen of veranderen vragen mij die verandering te begeleiden. Soms stuur ik die verandering aan als lijn verantwoordelijke en soms als een losstaand project. Ik verdiep mij in de vraag, maak een plan en zet de stip op de horizon. Ik vergeet daarbij de aansluiting van de organisatie met het werkveld zeker niet. Ik doe dat samen met de professionals. Ik breng de professionals in de positie dat zij de verandering kunnen doorvoeren. Ik begeleid ze daarin en draag zorg dat het einddoel wordt behaald.

Wat onderscheidt jou?
Ik ben een samenwerker en geef mensen de ruimte en het vertrouwen om te excelleren. Ik verzamel goede gemotiveerde mensen om mij heen die samen met mij de strategie bepalen en het plan maken. Zij doen het, ik motiveer en begeleid. De kaders zijn helder en binnen de kaders wordt gewerkt. Als ik weg ben kunnen zij zelfstandig verder. De organisatie heeft de expertise in huis.

‘Als interimmanager geef ik mensen de ruimte en het vertrouwen om te excelleren’

Wat bindt jou aan Entre Femmes-Gooi?
Ik ben, net als de andere ondernemers die lid zijn van Entre Femmes, verantwoordelijk voor de werving en binding van mijn eigen klanten. We kunnen veel van elkaar leren.

Wie zijn jouw klanten?
Mijn klanten zijn vaak overheden, semi-overheden of bedrijven met meer dan 100 medewerkers. Maar ook start-ups heb ik begeleid. Daarnaast coach ik regelmatig mensen met een bedrijf die vragen hebben over de gang van zaken binnen hun bedrijf.

Aanbieding van Marisa aan de lezer
Ik wil graag een uurtje met je sparren als je een bedrijf wilt starten of vragen hebt over je bedrijfsvoering.

Contact met Marisa
Je vindt Marisa op LinkedIn.

© 2024, Entre Femmes Gooi |
Algemene voorwaarden |
Privacybeleid |
Disclaimer |
Webmaster
website: sbddesign.nl