In de spotlight:

Barbara Houwers, beeldend kunstenaar


30/11/2019

Wat doe je in ‘t kort?
Vanuit mijn Atelier in Blaricum maak ik schilderijen en objecten.

Wat onderscheidt jou?
Veel van mijn werk komt terecht in mooie interieurs via (internationale) bemiddelaars. Sinds 2 jaar heb ik zelf ook een Art-lease regeling. Ik geniet enorm van het inspirerende effect dat kunst kan hebben op de woon-en werkplek! Daarnaast geef ik af en toe lezingen, workshops en lessen als docent Kunstonderwijs.

Voor Entre Femmes-Gooi
In 2010 ontstond een bestuurswisseling bij EF. Ik ben toen 5 jaar voorzitter geweest. We begonnen zonder geld en zelfs zonder website! Onze missie werd een mix van zakelijke en persoonlijke ontwikkeling. Een fundament waar het huidige bestuur (met commissies) een erg fijne organisatie van heeft gemaakt!

EF is voor mij een professioneel netwerk waar ik heerlijk over mijn werk kan sparren, inspiratie kan opdoen en fijne collega’s en zelfs vriendschappen heb opgedaan.

Aanbieding 2019
Leden van EF-Gooi mogen deze zomer 3 maanden een werk van mij huren voor 35,- euro ex btw. Maak vrijblijvend een afspraak voor een atelierbezoek.

Je vindt Barbara via www.barbarahouwers.com

En via social media:

LinkedIn

Instagram

Pinterest

Facebook

© 2024, Entre Femmes Gooi |
Algemene voorwaarden |
Privacybeleid |
Disclaimer |
Webmaster
website: sbddesign.nl