Meta Pols

Grafisch Vormgever

Een duidelijk aanspreekpunt, snelle service en een goed luisterend oor. Dat zijn redenen voor opdrachtgevers om voor mij te kiezen. Mijn ervaring bij diverse ontwerpbureaus en een uitgeverij helpt mij om opdrachten professioneel aan te pakken en vakkundig uit te voeren voor drukwerk of online-toepassingen.

Studio Meta Pols

Grafisch Ontwerp, vormgeving van huisstijlproducten, magazines en digitale illustraties

Mijn opdrachtgevers, vaak binnen onderwijs, zorg en cultuur, vinden het belangrijk vinden om mensen te laten groeien en mee te laten draaien in onze maatschappij. Ze willen medewerkers, leerlingen of cliënten iets van waarde meegeven, vaak iets waar ze zelf aan hebben bijgedragen. Daar help ik ze mee.

Wil je ook iets moois laten maken? Ik help je om je ideëen in de juiste vorm te gieten en zo uit te dragen wat jouw bedrijf of organisatie waardevol vindt. Dit kan in de vorm van drukwerk, maar ook voor een online doel. De boodschap die je mee wil geven wordt aantrekkelijker met helder beeld en prettig leesbare tekst. In een vorm die past bij een bestaande of nieuwe huisstijl van je bedrijf of organisatie.

Jouw ideeën en waarden staan centraal tijdens het ontwerpproces. Ik vul het aan met suggesties en denk ik mee over het onderwerp en het doel. Samen werken aan een goed resultaat, daar wil ik voor gaan!

Contactgegevens

Studio Meta Pols

Jan van Beierenstraat 23

1211 HS Hilversum

© 2024, Entre Femmes Gooi |
Algemene voorwaarden |
Privacybeleid |
Disclaimer |
Webmaster
website: sbddesign.nl