Terugblik:

Zomers netwerkbezoek aan Hoorneboegse hei


04/06/2020

Op 4 juni werden de leden van Entre Femmes-Gooi hartelijk ontvangen bij de Uitvaartstichting Hilversum. Deze authentieke, schitterend gelegen begraafplaats met crematorium ligt aan de Hoorneboegse hei. Directeur Anita van Loon gaf een bevlogen presentatie over het ondernemen vanuit deze stichting: in overleg met uitvaartondernemers, de gemeente, bewoners en families die hun geliefden hier hebben begraven of gecremeerd. Aansluitend genoten de aanwezigen van een netwerkdiner met uitzicht over de hei.

Pauline heet iedereen welkom in de aula van de Uitvaartstichting
Presentatie in de aula van de Uitvaartstichting
een hart onder de riem van de Uitvaartstichting
Coronaproof netwerken
Bij het netwerkdiner
Netwerkborrel na afloop presentatie

Directeur Anita van Loon gaf in de aula een introductie over de Uitvaartstichting Hilversum (USH), vertelde over de uitdagingen van het ondernemerschap in de uitvaartwereld. Na afloop gingen de aanwezigen naar De Einder, de koffiekamer. Anita: “Uitvaartstichting Hilversum is authentiek en anders. Hoe zorg ik ervoor, dat iedere begraafplaats met zijn eigen unieke uitgangspunten zoals uitzicht, sfeer, ligging en ontwerp zichtbaar wordt voor mensen, die te maken krijgen met rouw, verlies en afscheid. En voor die mensen, die een keuze willen maken, bij leven, waar zij begraven, of gecremeerd willen worden. En waarom kies je dan voor Uitvaartstichting Hilversum?”

“En: hoe zorg ik er als ondernemer nu voor, dat wij ons onderscheiden als het gaat over dienstverlening en authenticiteit. Wat doe ik nu anders en hoe maak je het verschil? Waarom kiest die uitvaartondernemer nu voor ons, en niet voor een ander crematorium, of voor een andere begraafplaats? En wat betekent dienstverlening in deze context? Ik laat jullie tijdens de rondleiding dingen zien, maar neem jullie ook mee in nieuwe ontwikkelingen als natuur begraven, filmen vanuit een drone, het leven vieren, en zo voort.”

© 2023, Entre Femmes Gooi |
Algemene voorwaarden |
Privacybeleid |
Disclaimer |
Webmaster
website: sbddesign.nl