Terugblik:

Opgeruimd het nieuwe jaar in


27/01/2020

Sleep geen overbodige ballast mee in 2020. Op maandag 27 januari vertelde opruimcoach en EF-Gooi-lid Ingrid Strooij hoe je zakelijk opgeruimd het nieuwe jaar in kunt gaan. Ingrid deelde hiervoor handige tips en tricks. Bijvoorbeeld hoe je dit jaar wel aan dingen toe te komt die wel heel belangrijk zijn voor je bedrijf, maar al tijden op je to-do list staan. Alle geïnteresseerde deelnemers ontvingen na afloop het e-book met 25 opruimtips. Interesse? Lees verder.

Ingrid Strooij is professioneel opruimcoach. Zij leidde de aanwezigen langs valkuilen en energielekken in het dagelijks werk. Zo vertelde zij dat time management vooral neerkomt op het Eisenhower kwadrant. De aanwezigen gingen aan de slag met dit kwadrant en zo kwamen zij hun energielekken op het spoor. Door je tijd anders in te delen (langs de meetlat van het kwadrant) word je efficiënter.

Voor de presentatie stonden nog enkele leden op de zeepkist; de methode om aandacht voor jouw initiatief of evenement te vragen bij de aanwezigen.

Een impressie van de avond:

© 2022, Entre Femmes Gooi |
Algemene voorwaarden |
Privacybeleid |
Disclaimer |
Webmaster
website: sbddesign.nl