Verginia Spier

Training en coaching

Mijn naam is Verginia Spier. Ik ben een vrolijke vrouw in de bloei van mijn leven en heb de meeste dagen van het jaar een glimlach op mijn gezicht geprent staan. De afgelopen decennia heb ik een succesvolle corporate carrière verwezenlijkt bij de grootste en bekendste banken van Nederland.

Dankzij mijn empatisch vermogen weet ik als geen ander hoe het is voor vrouwen om zichzelf op een tweede plek' te plaatsen. Vaak vanuit de beste intenties om haar gezin, partner of andere personen die zij liefhebben een betere koers in het leven te laten varen.

Dit vind ik een mooie en uiterst nobele gedachte maar uiteindelijk sta ik ervoor dat jijzelf de belangrijkste persoon in jouw leven bent. Het is belangrijk om op het juiste moment aan jezelf te denken en ervoor te zorgen dat ook jouw dromen werkelijkheid worden. me-time-verginiaspier.com ® Zorg goed voor jezelf.

Me-time-verginiaspier.com

Educatief, motiverend, ondersteunend, toekomstgericht, begeleidend

In 2020 schreef ik het boek ‘me-time’ waarin ik dit gevoelige maar essentieel onderwerp van het leven bespreekbaar maak.

Nu nadat ik zelf ook datgene ben gaan doen wat mij als persoon het gelukkigste maak, bied ik via persoonlijke trainingen en begeleiding alle tools aan die jij nodig hebt om te bloeien tot de vrouw die jij jaren geleden voor je zag. Het geeft niets, ik begrijp dat jij jouw eigen wensen even op zij gezet hebt en dat is juist mooi aan je.

Maar als voor jou het moment is aangekomen om aan jezelf te werken en jouw potentie te realiseren ben ik hier. me-time-verginiaspier.com ® Zorg goed voor jezelf. 

Contactgegevens

Me-time-verginiaspier.com

© 2024, Entre Femmes Gooi |
Algemene voorwaarden |
Privacybeleid |
Disclaimer |
Webmaster
website: sbddesign.nl