Sietske Teeuwisse

Team-, Leiderschap- en Organisatiecoach

Ik geniet ervan als mensen in beweging komen, samen iets op bouwen en tot resultaat komen.

Dit doe ik met vrijheid, ruimte en kwetsbaarheid, wat mij openhartigheid oplevert. Vanuit een scherpe analyse, sterke intuïtie en een creatieve geest ontdekken we wat nodig is. Waarbij ik waar nodig help om nieuwe en andere perspectieven te zien.

Ruim 20 jaar heb ik vanuit diverse rollen ervaring met het vormgeven van veranderingen. De niet succesvolle veranderingen zijn misschien wel de meest leerzame ervaringen die ik heb opgedaan en hebben er voor gezorgd dat ik als zelfstandig coach aan de slag ben gegaan. Omdat ik er in geloof dat het cruciaal is om oog te hebben voor de kennis van medewerkers, de impact op medewerkers en de doorvertaling van strategie naar de praktijk. Waarbij ik gefascineerd ben door teamdynamica en de impact van leiderschap op de manier van samenwerken.

De Kunst van Veranderen

Succesvol veranderen is een hele Kunst!

Ik inspireer en begeleid teams, leiders en organisaties om een positieve ontwikkeling door te maken. Als:
✨Teamcoach, die teams begeleid op hun pad naar zelfstandigheid met meer veiligheid, meer verbinding, beter samenwerken en samen meer bereiken.
✨ Leiderschap coach, die leiders en organisaties coacht om vanuit persoonlijke kracht hun team te ondersteunen in hun pad naar zelfstandigheid en helpt ontdekken welke impact jij als leider hebt op de samenwerking en de cultuur.
✨ Organisatiecoach op het gebied van verandering, leiderschap en cultuur / cultuurontwikkeling

Omdat ik geloof dat mensen het hart vormen van de organisatie en daarmee de drijvende kracht zijn achter het succes van een organisatie. Als je als organisatie een duurzame (gedrags)verandering wenst vraagt dit dat je oog hebt voor de mensen en dat je bewust bent van de impact van je eigen (voorbeeld)gedrag. Omdat duurzame verandering alleen ontstaat als mensen intrinsiek gemotiveerd zijn om bij te dragen aan deze verandering.

Contactgegevens

De Kunst van Veranderen

Hilversum

© 2024, Entre Femmes Gooi |
Algemene voorwaarden |
Privacybeleid |
Disclaimer |
Webmaster
website: sbddesign.nl