Loes Kaijen

Traumatherapeut

Loes Kaijen (1972) is gediplomeerd Integratief (Hypno)therapeut en is opgeleid aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie in Amsterdam. Ze is alleenstaande moeder van drie kinderen. Loes werd geboren in Amsterdam, leerde lezen en schrijven in de Verenigde Staten van Amerika (English native speaker).

Na haar eindexamen gymnasium studeerde zij Gezondheidswetenschappen aan de Universiteit van Maastricht. Vervolgens was Loes werkzaam als projectmanager bij een Amerikaans telecombedrijf en gedurende 10 jaar beleidsadviseur binnen het Erasmus MC te Rotterdam.

Als gevolg van een aantal ingrijpende gebeurtenissen in haar eigen leven besloot Loes in 2010 het roer om te gooien en haar ervaringsdeskundigheid te professionaliseren. Ze voert een praktijk voor Integratieve Psychotherapie, Hypnotherapie en Counseling voor volwassenen in Laren NH, met als specialisatie (intergenerationele) traumabegeleiding, rouw en burn-out. Binnen haar beroepsvereniging maakt ze zich sterk voor de inbedding van de complementaire (aanvullende) zorg binnen het reguliere zorgaanbod.

Ervaren zwemster (IJsselmeer-oversteek in 2017, Free a Girl Channel Challenge, Kanaaloversteek van Engeland naar Frankrijk in 2018, Henley-Swim Bridge to Bridge, 14 km in Engeland in 2019). Ze verdiept zich in regulatie van het autonome zenuwstelsel volgens de Wim Hof (koud water) methode.

Naast haar praktijk en het alleenstaand moederschap, is ze bouwvakker en renoveert zij thans haar hele huis. Ze droomt van een zelfvoorzienende moestuin (in aanleg!). Hobbymatig herstelt ze oude kooktechnieken in ere, zoals brood bakken, slow-cooking, voedsel-conservatie-technieken van weleer.

Internity: the state of being within

Hypnotherapie, traumatherapie, psychotherapie, counselor

Heb je last van stress, burn-out, slapeloosheid, fysieke klachten? Heb je last van innerlijke onrust? Ben je altijd alert, sta je altijd “aan”? Vormt hoe je omgaat met deze klachten juist weer een probleem erbij? Drink je teveel? Eet je teveel? Werk je teveel? Creëer je met hoe je met je klachten omgaat weer nieuwe problemen? Problemen op het werk, in je relaties? Moe, prikkelbaar, kort lontje, snel emotioneel, overal pijn, slechte conditie, laag in je energie?

Internity begeleidt mensen die intense ervaringen en ingrijpende levensgebeurtenissen hebben meegemaakt. Mensen die willen leren om deze gebeurtenissen op constructieve wijze te verwerken in hun levensverhaal. Mensen die nieuwe gezichtspunten in hun leven zoeken. Mensen die de stap willen maken van “praten over” verandering naar daadwerkelijk de beweging in gang zetten. Mensen die verandering in gang willen zetten maar bovenal ook willen doorzetten.

Contactgegevens

Internity: the state of being within

Ericaweg 46

1251 WN Laren NH

© 2024, Entre Femmes Gooi |
Algemene voorwaarden |
Privacybeleid |
Disclaimer |
Webmaster
website: sbddesign.nl