Liz Boers-Maynard

Partner/ International Marketing

Sociale vriendelijke doorzetter die houdt van mensen leren kennen, gastronomie en avontuur.

Feeling-Healthy.net

Creating a world where people come first

Internationale marketing natuurlijk clean label supplementen en nagellak zonder gifstoffen. Ik help ondernemers een (extra) doorlopend (passief) inkomen te creëren.

Feeling healthy.net is een organisatie van onafhankelijke ondernemers verbonden aan Beyuna. De toenemende aandacht voor een gezonde levensstijl biedt aanzienlijke kansen. Het bedrijfsmodel combineert de troeven van drie groeimarkten: wellness, e-commerce en netwerkmarketing.
Met een eenvoudig bedrijfsconcept kunt u een hoog rendement behalen terwijl u een doorlopend inkomstenstroom opbouwt, gecombineerd met een laag risico. Het maakt gebruik van een infrastructuur die een onbeperkt potentieel biedt om lokaal, regionaal en internationaal zaken te doen met producten van topkwaliteit, training en ondersteuning.
Specialiteiten: bedrijfsontwikkeling, internationaal ondernemen, new business development, netwerken, coaching, doelen stellen, marketing, gezondheid, sportsponsoring, teambuilding, spreken in het openbaar, inkomen, royalties.

Contactgegevens

Feeling-Healthy.net

Slotzicht 8

1394 BP Nederhorst den Berg

© 2024, Entre Femmes Gooi |
Algemene voorwaarden |
Privacybeleid |
Disclaimer |
Webmaster
website: sbddesign.nl