Henna Seedorf

Interim HR manager

Ik ben Henna en vanaf 1997 woonachtig in Laren. Mijn academische opleiding heb ik aan de UvA gevolgd waar ik als arbeid- en organisatiesocioloog ben afgestudeerd.

Ik ben dol op wandelen en wandel iedere ochtend in de omgeving van Naarden en aanvullend daarop een meditatie en als afsluiting Tibetaanse yoga. Ik houd van lekker eten en kook graag voor vrienden en familie. Verder ben ik een jazzliefhebber en geniet samen met mijn man intens van deze muziek ga graag naar jazzconcerten in het Bimhuis en Tivoli. Tevens ben ik jaarlijks aanwezig op het Northsea jazz festival.

Pi-people

HR interimdiensten

De afgelopen 15 jaar  heb ik als interim HR manager/professional gewerkt en doe ik dit nog steeds. Ik ben eigenaar van pi-people.nl dat gevestigd is op Schiphol, Evert van Beekstraat1, unit 104. Het bedrijf houdt zich bezig met de volgende activiteit, interim HR, training en coaching en het bemiddelen van professionals in staf en management functies. Er werken drie mensen voor pi-people. Voor meer informatie zie www.pi-people.nl

Contactgegevens

Pi-people

© 2023, Entre Femmes Gooi |
Algemene voorwaarden |
Privacybeleid |
Disclaimer |
Webmaster
website: sbddesign.nl