Carina Stassen

Executeur, Testamentair Bewindvoerder, Levensexecuteur/Gevolmachtigde, Toezichthouder, Estate Planner

Iets betekenen voor mensen, ze zoveel mogelijk helpen en zorg uit handen nemen, zeker in tijden dat het moeilijk(er) gaat: dat is mijn drijfveer.
Ik ben er aan gewend om met vertrouwelijke informatie in verschillende situaties om te gaan, op een betrokken en discrete manier. Dit blijkt ook uit de langdurige relaties die ik met mijn klanten onderhoud.

Na studie Engelse Taal- en Letterkunde aan de Universiteit van Utrecht meer dan 25 jaar binnen de bancaire wereld gewerkt als Private Banker (adviseur voor vermogende particulieren en ondernemers). In 2006 (parttime) gestart als zelfstandig ondernemer op het gebied van de erfenis en alles wat er mee te maken heeft: juridisch, fiscaal, financieel, organisatorisch, praktisch en emotioneel . Sinds 2014 fulltime ondernemer.
Bestuurslid van NOVEX (Nederlandse Organisatie voor Executeurs), lid van Vereniging van Levensexecuteurs (VELEX) & Alles Over Erven en Register Estate Planner (REP).

Mijn vrije tijd vul ik met zingen (ben lid van 2 koren en ga regelmatig op koorreizen), theater, film en een goed boek met een glas wijn.
Daarnaast help ik als vrijwilliger via de Seniorenvereniging Hilversum (Senver) 2 maanden per jaar leden bij hun belastingaangifte Inkomstenbelasting.

Carina Stassen Beheer BV

Complete hulp rondom de erfenis

Complete hulp rondom de erfenis: heeft u een juridische vraag of een kwestie waarbij u hulp nodig heeft? Wat kan er misgaan als zaken niet (goed) geregeld zijn? Graag leg ik u uit wat ik als deskundig adviseur hierin voor u kan betekenen.

Daarnaast verricht ik werkzaamheden in de functie van executeur, testamentair bewindvoerder, boedelgevolmachtigde, levensexecuteur/gevolmachtigde/(zorg)vertegenwoordiger, toezichthouder, vereffenaar of estate planner.
Kortom: manusje-van-alles voor een (toekomstige) erfenis en helpende hand voor nabestaanden.

Verder op ad interim basis parttime beschikbaar voor het notariaat (uitsluitend boedelwerkzaamheden).

Meer weten?
Onze kennismaking begint met een gesprek (ook aan de keukentafel) en kost hooguit een kopje koffie/thee en een uurtje van elkaars tijd.
Graag tot horens/zien!

Carina Stassen: “Zet één kapitein op het schip”

Contactgegevens

Carina Stassen Beheer BV

Banckertlaan 95

1215 PW Hilversum

© 2024, Entre Femmes Gooi |
Algemene voorwaarden |
Privacybeleid |
Disclaimer |
Webmaster
website: sbddesign.nl