Intervisiedata in 2024


Speciaal voor leden


Als ondernemer loop je soms tegen uitdagende situaties aan, zakelijk en privé. Helemaal in deze onzekere tijden. Dan is het behulpzaam om je situatie voor te leggen aan andere ondernemers, die met een frisse blik met je meekijken. Al een paar jaar organiseren we daarom intervisie-bijeenkomsten, alleen voor leden.

Constructief roddelen

Voor intervisie hanteren we de methode van Constructief Roddelen. De methode is simpel en effectief, en levert voor iedereen wat op. Elke keer is anders. Je bouwt dus niet voort op de kennis van de vorige keer, waardoor een sessie missen geen ramp is. Je kunt je aanmelden voor een of meer keer. Wel spreken we af: wat binnen de groep besproken wordt, blijft binnen de groep.

Opzet

Bij deze methode brengt de inbrenger een recente gebeurtenis uit haar professie naar voren, die nog niet volledig is uitgewerkt of opgelost. Zij dient zelf betrokken te zijn bij het voorval (incident). De inbrenger moet er naar luisteren hoe de anderen over haar en haar kwestie ‘constructief roddelen’. Zij mag zich niet mengen in het gesprek. Met een groep met minder dan 6 deelnemers is het gesprek niet effectief. 10 deelnemers is het maximum. We spreken van te voren af wie gespreksleider is.

Ook in 2024

De intervisiegroep komt vier keer bijeen in de periode van januari-mei. De groepsgrootte is minimaal 6, maximaal 10 personen. Voor meer informatie en aanmelden kun je contact opnemen met Paula Harte: 06-11397822 of een mail sturen.

Data (onder voorbehoud)

15 februari 2024

21 maart 2024

9 april 2024

16 mei 2024

Locatie: NH Hotel Jan Tabak, Bussum. Tijdstip: we starten om 20 uur en we ronden om 21.30 uur af. Daarna kunnen we nog even napraten.

© 2024, Entre Femmes Gooi |
Algemene voorwaarden |
Privacybeleid |
Disclaimer |
Webmaster
website: sbddesign.nl