Hoe neem je juiste zakelijke beslissingen?


Vind jij het ook lastig om besluiten te nemen? Kun je nachten liggen piekeren over wat je moet doen? Op dinsdag 6 september 2022 komen Human Design-coaches Natasja Schijf en Kees de Jongh uitleggen hoe je heldere beslissingen kunt nemen die kloppen voor jou. Dat maakt je leven zakelijk en privé een stuk makkelijker.
Human Design is een systeem voor zelfinzicht en persoonlijke ontwikkeling dat ook zakelijk wordt ingezet. Volgens Human Design heeft ieder mens een unieke blauwdruk en hoe meer je volgens die blauwdruk leeft, hoe meer je in flow bent. Een manier om in zakelijke flow te komen is om beslissingen te nemen op de manier die bij jouw blauwdruk past. 
 
Tijdens de presentatie leggen Natasja en Kees uit wat Human Design is, welke types je kunt onderscheiden en hoe elk type de beste keuzes maakt. Als je wilt, maken ze vooraf een Human Design-kaart voor jou, zodat je weet welk type jij zelf bent. Alles wat ze op 6 september vertellen, kun je dan direct op jezelf toepassen en in de praktijk toetsen. 

Natasja Schijf en Kees de Jongh werken als coach voor Mensen met vraagstukken op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, relaties, werk of ondernemerschap. In 2005 ontdekten ze Human Design als praktisch en krachtig instrument bij coaching: “Ieders persoonlijke design geeft direct veel inzicht en is een constructief en verhelderend vertrekpunt om met een vraagstuk aan de slag te gaan.”  

www.humandesigncoach.nl

Programma:

– 17.30 uur – Ontvangst met borrel aangeboden door Entre Femmes-Gooi
– 18.00 uur – Start diner
– 19.30 uur – Voorstellen/pitches/Zeepkist
– 20.00 uur – Start presentatie
– ca. 21.30 uur – Borrel om na te praten.

 

Wanneer?

6 september 2022
17.30 – ca. 22.00 uur

Waar?

Hotel Jan Tabak, Bussum

Kosten

€ 34,50 incl. presentatie, driegangendiner, welkomstdrankje, water en koffie/thee

Aanmeldingsperiode is gesloten.

© 2023, Entre Femmes Gooi |
Algemene voorwaarden |
Privacybeleid |
Disclaimer |
Webmaster
website: sbddesign.nl