Tafelmanieren, zo hoort het! met Nahnya van Voorst tot Voorst


Wegens overweldigend succes in de herhaling: een lesje tafelmanieren van onze etiquettespecialist barones Nahnya van Voorst tot Voorst. Etiquetteregels zijn geen keurslijf, maar geven houvast, aldus Nahnya. Ze zorgen ervoor dat je een goede eerste indruk maakt op zakelijke én privérelaties en met meer zelfvertrouwen en gemak aan tafel zit.

Op onze netwerkavond van 2 maart a.s. leer je over het belang van tafeletiquette en krijg je les in ‘netjes’ en volgens de regels eten. Onder streng toezicht van Nahnya ga je de nieuwe tafelmanieren vervolgens toepassen tijdens het netwerkdiner en krijg je een correctie waar nodig. Het wordt een nuttige en leuke avond waarop we elkaar e i n d e l i j k weer live gaan zien. Introducées zijn van harte welkom.

Met haar bedrijf Eetiquette verzorgt Nahnya van Voorst tot Voorst trainingen op het gebied van etiquette, representatie en omgangsvormen voor bedrijven en particulieren. Ook organiseert ze etiquette-diners voor relatie-evenementen en houdt ze lezingen in musea en voor gezelschappen als Ronde Tafels en Rotary.

Wanneer?

2 maart 2022
17.30 uur – 22.00 uur

Waar?

NH Hotel Jan Tabak

Kosten

34,50 euro (excl. drankjes)

Aanmeldingsperiode is gesloten.

© 2022, Entre Femmes Gooi |
Algemene voorwaarden |
Privacybeleid |
Disclaimer |
Webmaster
website: sbddesign.nl