Online kick-off van 2021


Op maandag 25 januari 2021 organiseren we een online kick-off van 2021: we gaan aan de slag met online vergadermogelijkheden en in gesprek over ondernemen. De avond wordt deze keer verzorgd door ons lid Charlot van Stigt Thans. Hieronder legt ze kort uit wat ze doet en wat we de 25ste kunnen verwachten.

Deze bijeenkomst vindt online plaats en staat open voor introducées.

Charlot: ik ben facilitator van beroep. Dit houdt in dat ik groepen mensen help om op een prettige en effectieve manier tot een oplossing van een vraagstuk te komen. Dit gaat als volgt: ik ontwerp het programma van een bijeenkomst en begeleid het proces op de dag zelf zodat de deelnemers zich volledig kunnen richten op de inhoud van het vraagstuk.

Door corona heeft mijn werk een hele andere dimensie gekregen. Voorheen begeleidde ik live bijeenkomsten, op dit moment vindt alles digitaal plaats. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik me heb bekwaamd in de techniek van Zoom en veel werkvormen heb getransformeerd naar digitale methoden.

Graag laat ik jullie zien wat er allemaal mogelijk is in een digitale vergaderomgeving, want dat is meer dan de meeste mensen weten. Ik probeer het zodanig uit te leggen dat jullie dit hierna ook zelf kunnen gebruiken.

Daarna begeleid ik een gespreksronde. Dit was namelijk één van de genoemde wensen tijdens onze kerstbijeenkomst: meer gelegenheid om met elkaar van gedachten te wisselen over zakelijke aangelegenheden. Hierbij doe ik dan ook de oproep om bij mij aan te geven over welk aspect je graag eens met een aantal leden zou willen praten. Denk hierbij aan acquisitie, social media of financiële zaken zoals belasting, pensioen en uurtarief etc. Of misschien heb je een hulpvraag? Dat kan natuurlijk ook. Op basis van de aangebrachte onderwerpen maken we groepjes en gaan we met elkaar in gesprek om elkaar wijzer te maken. Je hoeft niet persé iets in te dienen, je kan die avond ook aansluiten bij één van de ingebrachte onderwerpen. Stuur je onderwerp of hulpvraag naar: charlot@makesyourday.nl. Ik zie je graag op maandag 25 januari in de Zoom! Groetjes, Charlot.

Let op: aanmelden is nodig zodat we je de inloggegevens kunnen sturen.

Wanneer?

25 januari 2021
19.45 uur zoomdeuren open – 21.30 uur

Waar?

online

Kosten

Geen

Aanmelden leden

Nog geen lid?

Ben je geen lid en zou je wel een keer willen komen kijken? Meld je dat aan via deze link:

Aanmelden voor niet-leden »
© 2021, Entre Femmes Gooi |
Algemene voorwaarden |
Privacybeleid |
Disclaimer |
Webmaster
website: sbddesign.nl