NIEUW Entre Femmes-Gooi Academie: AI en vrienden worden met je innerlijke criticus


Op vrijdag 28 juni organiseren we voor het eerst de Entre Femmes-Gooi Academie. Een dag waarop je je ondernemersvaardigheden kunt uitbreiden en verdiepen. Ook is het een fantastische manier om meer Entre Femmes-leden beter te leren kennen, waardoor het netwerk meer waarde voor je krijgt. 

Artificial Intelligence inclusief persoonlijk advies
’s Morgens starten we met een interactieve workshop over Artificial Intelligence door MKB Digital Workspace, een organisatie die kennis op gebied van technologie en marketing bereikbaar en betaalbaar maakt voor de kleine ondernemer. Wat is AI? En hoe kun je jouw werk makkelijker maken met AI? Die ochtend ga je ook al oefenen met AI en leer je goede vragen stellen, ofwel: goede prompts maken. In die anderhalf uur kunnen we niet diep ingaan op wat AI voor jou specifiek kan betekenen. Daarom krijg je 1 gratis adviesuur met een HBO-student. Dit adviesuur is niet op 28 juni, maar je kunt het adviesuur wel alvast plannen voor een later moment.

Je innerlijke criticus:  vriend of vijand? 
’s Middags krijgen we een theaterworkshop van Gwen de Visser (regisseur en theatermaker). Daarin gaan we aan de slag met die innerlijke criticus die je vaak belemmert om jezelf zakelijk en privé voluit te laten zien. Gwen: “In de workshop gaat het allereerst om spelen. Niets is leuker dan het ‘spelende kind’ in jezelf los te laten en te ontdekken dat niemand dat gek vindt. Jezelf  laten zien zonder dat een ander je afbrandt, en vooral ook zonder dat je jezelf dood bekritiseert. In ons dagelijks leven zijn we dikwijls veel te bang voor die kritische blik van de ander (bang voor afwijzing, word ik wel gezien? etc.) Maar veel vaker nog is de innerlijke criticus onze grootste vijand waardoor we onszelf belemmeren in ons plezier en wellicht onze groei (kan ik dit wel, ben ik goed genoeg? etc)?  In contact met je publiek komen, trefzeker voor de groep staan, met liefde en plezier jezelf presenteren, de criticus omarmen in plaats van te bevechten. Daar gaan we in 2,5 uur met elkaar mee aan de slag. En dat alles door lekker te spelen en plezier te maken. Spannend? Misschien, maar bovenal een ontzettend leuke uitdaging!”

Het programma biedt veel waar voor je investering
09.30 uur:  inloop met koffie/thee en wat lekkers
10.00 uur: Wat is Artificial Intelligence (AI) en hoe kun je AI voor je laten werken? een interactieve workshop i.s.m. MKB Digital Workspace.
12.00 uur: Lunch (soep, luxe broodje, salade)
13.30 uur: Je innerlijke criticus: vriend of vijand onder begeleiding van theatermaker Gwen de Visser.
16.00 uur: Napraten met drankje/borrel plus snack

Voor wie?
Voor EF Gooi-leden, voor introducées en voor andere vrouwelijke ondernemers die Entre Femmes-Gooi willen leren kennen.

Investering
Met de academiedag willen we verdieping betaalbaar maken. De investering voor dit hele programma inclusief adviesuur, lunch, koffie/thee en borrel achteraf:
Voor leden: 75 euro
Voor niet-leden: 125 euro
Aanbieding voor niet-leden: voor 25 euro meer (150 euro) ben je meteen de rest van het jaar lid.

Locatie:
De Meentwerf, Mierenmeent 122, 1218 EM Hilversum

Alle genoemde bedragen zijn vrijgesteld van BTW

Wanneer?

28 juni 2024
9.30 uur – ca. 16.30 uur

Waar?

Meentwerf, Hilversumse Meent

Kosten

Leden: 75 euro Niet-leden: 125 euro

Aanmelden leden
© 2024, Entre Femmes Gooi |
Algemene voorwaarden |
Privacybeleid |
Disclaimer |
Webmaster
website: sbddesign.nl