Vind je lam en schrijf je elfjespitch met Monique Reijntjes


Weet jij van jezelf waar je goed in bent, waar je echt in uitblinkt? Zo ja, super! Of is het soms toch zoeken naar de juiste woorden? En kan je dan ook opschrijven waar je goed in bent en hierover vertellen op je website of sociale media kanalen? Vaak blijkt dat andere koek. Veel ondernemers lopen vast als ze moeten uitdragen waar hun talent ligt en wat ze onderscheidt van anderen. En dat terwijl het waardevol is om te kunnen en te doen.

Op woensdag 6 maart tackelen we deze twee grote struikelblokken. Je ontdekt waar jouw sweetspot, jouw unieke talent ligt en vogelt uit hoe je dat op een charmante, korte, krachtige en toch zachte manier kunt vertellen. Bijvoorbeeld in een (informeel) netwerkgesprek. Content Strateeg en EF Gooi-lid Monique Reijntjes neemt je mee in een ervaring waarbij je, dankzij een beproefd concept en als je het proces volgt, gegarandeerd met een passend Lam (talent) en een vlammende Elfjespitch onder de arm naar huis gaat.

Monique Reijntjes is content strateeg bij Ikwiltekst.nl. Ze heeft small business en bedrijfseconomie gestudeerd en vorig jaar is haar boek De schrijfgids voor ondernemers uitgekomen. Dit biedt een spiekbrief voor het maken en hergebruiken van sterke teksten. Ze schrijft al meer dan 10 jaar teksten voor ondernemers die de content strategie op hun website willen laten matchen met hun eigen ambitie.

Dit kun je verwachten

17.30 – 18.00 uur: welkom met een drankje van Entre Femmes-Gooi
18.00-19.30 uur: diner en voorstelrondje
19.30 uur: zeepkist en mededelingen
20.00-21.30 uur: mini-workshop Monique Reijntjes
21.30-22.00 uur: napraten en drankje

Introducées kunnen onze bijeenkomsten vrijblijvend tweemaal bezoeken. Zo krijg je een goed idee of ons netwerk iets voor je is.

Diner

Het diner is standaard vegetarisch. Wil je liever vlees of vis, geef dit aan bij je bestelling.

Kosten

De investering voor de avond is € 42,50. Dit is inclusief welkomstdrankje, diner, koffie/thee en mini-workshop.

Aanmelden

Jezelf aanmelden via de website kan tot drie a vier werkdagen van tevoren. Lukt inschrijving niet meer, maar wil je wel komen? Stuur dan even een mailtje naar Marjolein van der Linden: secretaris@entrefemmes-gooi.nl

Ben je verhinderd? Laat het ons uiterlijk maandagmorgen 4 maart a.s. om 10.00 uur weten, zodat we tijdig het diner kunnen annuleren. Bij latere afmelding moeten we helaas de kosten van E 42,50 in rekening brengen. Afmelden kan via secretaris@entrefemmes-gooi.nl

Wanneer?

6 maart 2024
18.00 uur (17.30 uur inloop) – ca. 22.00 uur

Waar?

NH Hotel Jan Tabak, Amersfoortsestraat 27, 1401 CV Bussum

Kosten

€ 42,50 (inclusief welkomstdrankje, diner, koffie/thee en mini-workshop)

Aanmeldingsperiode is gesloten.

© 2024, Entre Femmes Gooi |
Algemene voorwaarden |
Privacybeleid |
Disclaimer |
Webmaster
website: sbddesign.nl