Kerstdiner op zolder #membersonly


Deze avond is altijd speciaal: we sluiten ons jaar samen af, inmiddels met enkele tradities Entre Femmes: een bijzonder diner, ontspannen samen zijn en de gelegenheid om terug te blikken op de bijeenkomsten, de samenwerking en jouw jaar als ondernemer. Welkom.

Dit jaar houden we ons Kerstdiner op de zolder van het sfeervolle monumentale pand van Uitvaartstichting Hilversum aan de Bosdrift in Hilversum.
In 2021 werd het monumentale gebouw onder leiding van directeur (en EF-Gooi-lid) Anita van Loon ingrijpend verbouwd. Op zolder is een mooie ruimte voor diner; voor de borrel opent het gezellige Springercafé op de begane grond haar deuren.

Kerst op een begraafplaats? Jazeker. Deze plek biedt licht in de duisternis en viert het leven.
Ons jaarlijkse kerstdiner is voor members only.

Ook open voor alle vrouwelijke ondernemers die per 2023 lid willen worden:
Wil je in 2023 lid zijn van ons netwerk? Meld je aan voor 1 december aanstaande en dan ben jij ook te gast op zolder. Een goed voornemen voor het nieuwe ondernemersjaar, waarbij je jezelf volop de kans geeft om te netwerken en tot zaken te komen met andere leden van ons netwerk!

Het kerstdiner heeft geen programma. Binnenkomst vanaf 17:00 uur met een borrel beneden in de huiskamer van Springer, aanvang diner 18:00 uur.
De kosten zijn €35 pp. Je kunt dit bedrag na aanmelding overmaken aan bankrek. Nr. NL51RABO 0313 1916 70 tnv Stichting Begraafplaatsen, o.v.v. Kerstdiner EF en je naam. De wijn, water, koffie en thee worden je aangeboden namens Uitvaartstichting Hilversum. Je kunt kiezen voor vegetarisch, vis of vlees.

Wanneer?

8 december 2022
17.00 uur – ca. 22.00 uur

Waar?

Bosdrift 12, 1215 AL Hilversum

Kosten

35 (na aanmelding ontvang je voor het diner een betaalverzoek via mail of app)

Aanmeldingsperiode is gesloten.

© 2023, Entre Femmes Gooi |
Algemene voorwaarden |
Privacybeleid |
Disclaimer |
Webmaster
website: sbddesign.nl