Geïnspireerd het nieuwe jaar in met Marjolein van der Linden


Zit je vol goede ideeën, maar komt er weinig van terecht? Coach en EF Gooi-lid Marjolein van der Linden heeft een fantastisch spel, Intuitive Solutions, waarmee je zicht krijgt op wat je tegenhoudt en wat jou kan helpen. Na deze mini-workshop ga je gemotiveerd en geïnspireerd weer naar huis.

Als je iets voor elkaar wilt krijgen, is dit de normale weg: je zet zaken op een rij, neemt een beslissing en gaat aan de slag. Maar werkt dat niet, dan is je verbeeldingskracht van onschatbare waarde. Via het spel Intuitive Solutions activeer je die verbeeldingskracht om nieuwe wegen te vinden. Intuitive Solutions is een light versie van het Transformatiespel. Je werkt onder meer met ‘inzicht’ kaarten; met ‘tegenslag’ kaarten en ‘engelen/kwaliteiten’ die je helpen om je besluit kracht bij te zetten. Dit spel gaan we samen in kleine groepen spelen.

Marjolein helpt samengestelde gezinnen die vastgelopen zijn. Ze gebruikt daarbij het Transformatiespel om de dynamiek te herkennen die ten grondslag ligt aan de uitdagingen binnen het gezin. Via het spel ontdekt het gezin nieuwe manieren om moeilijke situaties op te lossen en krachtige besluiten te nemen.

Marjolein van der Linden is eigenaar van TAAAFEL: dé basis voor samengestelde gezinnen voor begeleiding van samengestelde gezinnen in Hilversum en omstreken. Daarnaast is ze geaccrediteerd spelbegeleider van het transformatiespel en co-auteur van het boek “Zoek het verhaal: hoe model Spel-speler-plaats het leuk maakt om naar #@*&%-situaties in gezin en organisatie te kijken” (2020).

Dit kun je verwachten

17.30 – 18.00 uur: welkom met een drankje van Entre Femmes-Gooi
18.00-19.30 uur: diner
19.30 uur: voorstelronde, eventueel de zeepkist
20.00-21.30 uur: mini-workshop Marjolein van der Linden
21.30-22.00 uur: napraten en drankje

Introducées kunnen onze bijeenkomsten vrijblijvend tweemaal bezoeken. Zo krijg je een goed idee of ons netwerk iets voor je is.

Diner

Het diner is standaard vegetarisch. Wil je toch vlees of vis, geef dit aan bij je bestelling.

Ben je verhinderd? Laat het ons uiterlijk maandagmorgen 22 januari a.s. om 10.00 uur weten, zodat we tijdig het diner kunnen annuleren. Bij latere afmelding moeten we helaas de kosten van E 42,50 in rekening brengen. Afmelden kan via info@entrefemmes-gooi.nl

Wanneer?

23 januari 2024
18.00 uur – 22.00 uur

Waar?

NH Hotel Jan Tabak, Amersfoortsestraatweg 27, 1401 CV Bussum

Kosten

42,50 (inclusief diner, drankje vooraf en presentatie)

Aanmeldingsperiode is gesloten.

© 2024, Entre Femmes Gooi |
Algemene voorwaarden |
Privacybeleid |
Disclaimer |
Webmaster
website: sbddesign.nl