Het virus van miscommunicatie (en het vaccin)


80% van de problemen in organisaties vinden hun oorsprong in miscommunicatie (Cegos, 2012). Karin Roos, beroepscoach (Nobco) en trainer in relationele communicatie, houdt een interactieve lezing over de oorzaken van miscommunicatie. In het interactieve gedeelte ga je zelf ervaren hoe dat bij jou (en anderen) werkt. En… hoe je dit positief kunt veranderen.

De wereld verandert razendsnel en digitaliseert meer en meer. Er verdwijnen banen, er ontstaan nieuwe. Kortom, de inhoud verandert voortdurend. Wat niet verandert, is de wijze waarop wij mensen communiceren. Als je leert hoe je aansluit bij de ander en daarmee miscommunicatie voorkomt, is er ruimte en energie voor de inhoud. Energie die mensen en organisaties ook echt nodig hebben om de veranderingen bij te benen. Als de communicatie soepel gaat, wordt de samenwerking beter en worden de resultaten efficiënter gehaald.

Karin Roos is eigenaar van To-the-point Coaching en Training. Als beroepscoach (Nobco) is ze gespecialiseerd in stress-gerelateerde klachten. Vanuit een persoonlijkheidsmodel afkomstig uit de Transactionele Analyse is ze gespecialiseerd in relationele communicatie. Vanuit deze rol adviseert, coacht en traintze leidinggevenden, teams en individuen. Kijk voor meer informatie op haar website: www.karinroos.nl.

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Wanneer?

15 september 2020
17.30 uur – ca. 22.00 uur

Waar?

NH Hotel Jan Tabak

Kosten

€ 32,50 incl. lezing, driegangendiner, welkomstdrankje, water en koffie/thee

Aanmeldingsperiode is gesloten.

© 2020, Entre Femmes Gooi |
Algemene voorwaarden |
Privacybeleid |
Disclaimer |
Webmaster
website: sbddesign.nl