GEANNULEERD WEGENS CORONA – Ondernemen met lef met projectontwikkelaar Maya Meijer-Bergmans, eigenaar van Paleis Soestdijk


Samen met Entre Femmes Utrecht organiseren we een bijzondere bijeenkomst met projectontwikkelaar Maya Meijer-Bergmans. Zij kocht o.a. Paleis Soestdijk en Westergasfabriek om deze gebouwen nieuw leven in te blazen. Dat gaat nooit zonder slag of stoot, maar het resultaat mag er uiteindelijk zijn.

Tijdens deze bijeenkomst mogen we eigenaresse Maya Meijer-Bergmans alles vragen. Zakelijk. Privé. Alles mag. De grande dame onder de projectontwikkelaars ziet een carrière als een tenniswedstrijd: ‘Al die stappen vooruit, achteruit en opzij, zijn nodig om ergens te komen. De kunst is om het grote geheel in je achterhoofd te houden om vervolgens mee te bewegen met de veranderingen die op je pad komen. Dat zorgt ervoor dat je succesvol kunt worden.’

Maya Meijer-Bergmans stond al in het voorjaar op onze agenda. We zouden aanhaken bij de bijeenkomst die Entre Femmes Utrecht organiseerde in de Oranjerie van Paleis Soestdijk. Corona gooide roet in het eten. De bijeenkomst vindt nu plaats in conferentiecentrum Zonheuvel in Doorn waar genoeg ruimte is om leden en gasten van beide netwerken conform de coronaregels te kunnen verwelkomen.

Programma
Inloop vanaf 19:30 uur (GEEN diner)
Programma start om 20:00 uur
Aansluitend borrelen/netwerken.
Eindtijd: 22:30 uur

Kosten
10 euro voor leden / 15 euro voor niet-leden incl. lezing, koffie/thee, drankje na afloop met hapjes
Voor de betaling ontvang je een ‘tikkie’ en een bon voor je administratie.

Maya Meijer-Bergmans (1944) is DGA en Directeur Creative Office van de Meyer-Bergman-Erfgoed-Groep. Na haar studie kunstgeschiedenis aan de Universiteit Leiden heeft ze bestuursfuncties vervuld bij onder meer Pink Ribbon, Stichting Den Haag Cultuur, Prins Claus Fonds, SOS Kinderdorpen en het Cancer Center Amsterdam (VU). Ze werd bekend met de aankoop en transformatie van het Westergasterrein, waar een culturele ontmoetingsplek is neergezet voor dans, theater, cinema, tv-studio’s, fotografie en film. Aan het Westerpark in Amsterdam is in het voormalige kantoor van de Westergasfabriek een ecohotel gebouwd dat 100 procent elektrisch is en volledig op windenergie draait. In 2017 kocht Meijer-Bergmans Paleis Soestdijk, in 2018 buitenplaats Doornburgh in Maarssen en landgoed Voorlei in Leidschendam om deze plekken toekomstbestendig te maken.

Wanneer?

14 oktober 2020
19.30 uur – 22.30 uur

Waar?

Landgoed Zonheuvel, Amersfoortseweg 98, 3941 EP Doorn

Kosten

leden € 10,- /niet-leden € 15,-

Helaas, aanmelden is niet mogelijk.

© 2021, Entre Femmes Gooi |
Algemene voorwaarden |
Privacybeleid |
Disclaimer |
Webmaster
website: sbddesign.nl