Dress for success! Vijf geheimen die het verschil maken!


Verzorgde en goed geklede mensen zijn succesvoller, blijkt uit onderzoek. Imagostylist Berna de Jong geeft een interactieve lezing over de kracht van kleding en kleur en hoe je die kunt inzetten om jouw expertstatus te onderstrepen en jouw zichtbaarheid te vergroten. Deze avond staat open voor introducées en is – als alles meezit – fysiek bij hotel Jan Tabak in Bussum!

Aan de hand van de vijf geheimen van goed gekleed gaan, krijg je inzichten hoe je kledingkeuzes kunt maken voor een zelfverzekerde en krachtige uitstraling. Je krijgt tips en maakt kennis met de stijlregels zodat je een indruk krijgt hoe kleding en kleur(en) voor jou kunnen werken. Ook weet je na afloop van deze lezing het verschil tussen de verschillende zakelijke dresscodes zodat jij altijd gepast gekleed bent.

Over de spreker
Berna de Jong is imagostylist, eigenaar van Berna de Jong Kleur & Stijl en lid van Entre Femmes-Gooi. Vanuit de overtuiging dat goed gekleed gaan een niet te onderschatten tool is om jezelf succesvol te profileren, geeft zij kleur- en kledingadvies aan zowel particulieren als medewerkers van organisaties. Het is haar missie om vrouwen en mannen te adviseren over en met name te inspireren bij hun kledingkeuzes zodat zij krachtig uit de verf komen. Met als resultaat een krachtige, professionele en zelfverzekerde uitstraling en maximale zichtbaarheid.

Elkaar weer ontmoeten en dineren in Jan Tabak
Na vele maanden van online bijeenkomsten zien we ernaar uit elkaar weer fysiek te kunnen ontmoeten in Hotel Jan Tabak. We trekken maar gelijk de stoute schoenen aan en gaan er ook vanuit dat we vooraf kunnen borrelen en dineren. Samen met het team van Jan Tabak zal worden gekeken hoe we dat conform de dan geldende RIVM-richtlijnen veilig kunnen doen. Bij Jan Tabak is daar veel ervaring mee en we kunnen erop vertrouwen dat zij qua inrichting en cateringmogelijkheden binnen de kaders blijven.

We laten je uiterlijk een week van te voren weten of borrel en/of diner mogelijk is en welke coronamaatregelen tijdens de bijeenkomst gelden.

Kosten
De kosten voor de avond zijn 33,50 euro. Dat is inclusief borrel vooraf en driegangendiner. Die kosten betaal je achteraf aan de receptie van Jan Tabak. Mocht borrel en/of diner niet mogelijk zijn, dan wordt de prijs natuurlijk aangepast. Daarover zullen we je vooraf informeren.

Afmelden
Afmelden kan kosteloos tot 3 werkdagen van tevoren. Zie ook onze algemene- en annuleringsvoorwaarden.

Wanneer?

24 juni 2021
17.30 uur (indien borrel en diner mogelijk is ivm corona) – ca. 22.00 uur

Waar?

NH Hotel Jan Tabak

Kosten

€ 33,50 incl. lezing, driegangendiner, welkomstdrankje, water en koffie/thee

Aanmeldingsperiode is gesloten.

© 2021, Entre Femmes Gooi |
Algemene voorwaarden |
Privacybeleid |
Disclaimer |
Webmaster
website: sbddesign.nl