Aandacht voor zakelijk gekleed gaan: dress for success!


Verzorgde en goed geklede mensen zijn succesvoller, blijkt uit onderzoek. Imagostylist Berna de Jong geeft een interactieve lezing over de kracht van kleding en kleur. En hoe je die kunt inzetten om jouw expertstatus te onderstrepen en jouw zichtbaarheid te vergroten. Deze avond staat open voor introducées.

Aan de hand van de 5 geheimen van goed gekleed gaan krijg je inzichten hoe je kledingkeuzes kunt maken voor een zelfverzekerde en krachtige uitstraling. Je krijgt tips en maakt kennis met de stijlregels zodat je een indruk krijgt hoe kleding en kleur(en) voor jou kunnen werken. Ook weet je na afloop van deze lezing het verschil tussen de verschillende zakelijke dresscodes zodat jij altijd gepast gekleed bent.
Onder voorbehoud van geldende coronamaatregelen.

Over de spreker

Berna de Jong is imagostylist, eigenaar van Berna de Jong Kleur & Stijl en lid van Entre Femmes-Gooi. Adviseren als specialist is de rode draad in haar loopbaan. Na haar studie Nederlands Recht aan de Vrije Universiteit heeft Berna tien jaar gewerkt als jurist in de zakelijke dienstverlening. Na haar juridische carrière heeft zij haar carrière vervolgd als HR-adviseur.

Sinds 2015 volgt Berna haar passie voor kleding, kleur en stijl en kleurt zij haar loopbaan in als kleur- en imagostylist. Vanuit de overtuiging dat goed gekleed gaan een niet te onderschatten tool is om jezelf succesvol te profileren, geeft zij kleur- en kledingadvies aan zowel particulieren als medewerkers van organisaties.

Het is haar missie om vrouwen en mannen te adviseren over en met name te inspireren bij hun kledingkeuzes zodat zij krachtig uit de verf komen. Keuzes die recht doen aan het figuur, het kleurbeeld, de uitstraling, de functie en de persoonlijkheid. En die uiteraard passend zijn voor de rol en de gelegenheid met als resultaat een krachtige, professionele en zelfverzekerde uitstraling en maximale zichtbaarheid.

Afmelden
Afmelden kan kosteloos tot 3 werkdagen van tevoren. Daarna moeten we helaas de kosten voor de avond in rekening brengen, indien deze ook aan ons in rekening worden gebracht. Zie ook onze algemene- en annuleringsvoorwaarden.

Wanneer?

3 juni 2021


Waar?

Locatie nog niet bekend.

Helaas, aanmelden is niet mogelijk.

© 2021, Entre Femmes Gooi |
Algemene voorwaarden |
Privacybeleid |
Disclaimer |
Webmaster
website: sbddesign.nl