Tijd voor positiviteit, met Laura Koppenberg, directeur Dream4Kids


Positieve aandacht kan levens veranderen. Directeur Laura Koppenberg bewijst het samen met haar team van Dream4Kids. De stichting organiseert Droomdagen voor getraumatiseerde kinderen van 6 tot 12 jaar. En is genomineerd voor een BID Positivity Award in de categorie ‘meest positieve bedrijf of non-profit organisatie’. Op 21 april vertelt ze erover tijdens onze online netwerkbijeenkomst.

Het verlies van een ouder, broertje of zusje, (seksueel) misbruik, geweld, verwaarlozing of een onveilige thuissituatie. Kinderen die dit meemaken, verliezen vaak het vertrouwen in zichzelf en de wereld. Door voor hen een Droomdag te organiseren – een dag waarop hun mooiste droom werkelijkheid wordt – wil Dream4Kids deze kinderen moed, kracht en positieve energie geven. Zodat ze de toekomst weer met vertrouwen tegemoet durven te zien.

Droomdagen levensveranderend
Laura: “Het werk van Dream4Kids is veel meer dan ‘een leuke dag’. Doordat het kind zich gezien en gewaardeerd voelt, kan zo’n dag vaak een negatieve spiraal doorbreken en een levensveranderende ervaring voor het kind zijn. Positiviteit, het gevoel gewaardeerd en gezien te worden, is op een Droomdag heel belangrijk. Therapeuten en behandelaars geven terug dat juist dát element, meer nog dan wat er precies tijdens de Droomdag gebeurt, bij het kind van groot belang is. ‘Ik mag er zijn, ik doe er toe, dit wordt speciaal voor mij georganiseerd’. |

Over Laura Koppenberg
Laura Koppenberg (48) is sinds september 2020 directeur van stichting Dream4Kids. Ze zet haar bestuurlijke en creatieve kwaliteiten graag in voor organisaties die de wereld een beetje mooier maken en kan hier inspirerend over vertellen. Hiervoor was ze o.a. werkzaam in de Hilversumse media, als organisatie-adviseur en zakelijk leider bij CliniClowns.

Wanneer?

21 april 2021
20.00 uur – ca. 21.30 uur

Waar?

Online

Kosten

gratis

Aanmelden leden

Nog geen lid?

Ben je geen lid en zou je wel een keer willen komen kijken? Meld je dat aan via deze link:

Aanmelden voor niet-leden »
© 2021, Entre Femmes Gooi |
Algemene voorwaarden |
Privacybeleid |
Disclaimer |
Webmaster
website: sbddesign.nl