Brainclicken voor effectieve communicatie met Ria van Tol


Ken je dat? Je dacht dat je boodschap duidelijk was, maar die ander reageert heel anders dan je had verwacht. Business Expert Ria van Tol zag dat veel ondernemers en managers hier tegenaan lopen. Met misverstanden en conflicten als gevolg. Daarom ontwikkelde ze de methode Brainclicken. Een model dat inzicht geeft in gedragskenmerken van die ander (en jezelf) en waar je je communicatie op kunt afstemmen.

Brainclicken
Bij ieder contact tussen mensen speelt het brein de belangrijkste rol. Want het brein is verantwoordelijk voor onze gevoelens, ervaringen, herinneringen en ons gedrag. En omdat het brein zich bij elk persoon anders ontwikkelt, zijn er geen twee breinen en dus geen twee mensen hetzelfde. Brainclicken betekent je eigen communicatie op een effectieve manier aanpassen aan de behoeften en denkstijlen van je relaties en klanten. Het is een menselijke vaardigheid: de vaardigheid om het gedrag van de ander te begrijpen en je eigen gedrag en communicatiestijl daarop af te stemmen.

De workshop
Het doel van de workshop is om het effect van je communicatie te verhogen door inzicht te krijgen in het gedrag van jezelf en de ander. Het wordt een interactie workshop waarbij Ria veel praktijktips zal geven zodat je het direct kan gebruiken in je werk of privéleven. Veel gehoorde reacties na de workshop Brainclicken zijn: ‘oh, nu weet ik waar ik voortaan op moet letten’ en ‘oh, nu begrijp ik beter waarom hij/zij altijd zo moppert.’

Over Ria van Tol

Ria van Tol bij Entre Femmes-gooi
Ria heeft in 1994 Commercium opgericht. Haar kantoor is gevestigd in Almere. Commercium biedt resultaatgerichte oplossingen voor kleine, middelgrote en grote bedrijven die hun resultaten willen verhogen en met meer plezier hun werk willen doen. Deze oplossingen zijn gericht op: ondernemen, leidinggeven, klantcontact en verkoop. Al meer dan 20 jaar verdiept Ria zich in de werking van het brein, hoe mensen informatie opslaan en zo effectief mogelijk leren. Daarover schreef ze het boek Click Your Brain. Het boek is die avond ook te koop. Ze was in januari al bij ons netwerk te gast en maakte toen indruk op haar tafelgasten.

Dit kun je verwachten

17.30 uur: welkom
18.00-19.30 uur: diner
19.45: voorstelronde, eventueel de zeepkist
20-21.30 uur: workshop
21.30-22 uur: napraten met borrel/fris

Introducées zijn welkom om tweemaal een netwerkbijeenkomst bij te wonen zonder lidmaatschap.

 

Wanneer?

18 april 2024
18.00 uur – 22.30 uur (of eerder)

Waar?

NH Hotel Jan Tabak, Amersfoortsestraat 27, 1401 CV Bussum

Kosten

42,50

Aanmeldingsperiode is gesloten.

© 2024, Entre Femmes Gooi |
Algemene voorwaarden |
Privacybeleid |
Disclaimer |
Webmaster
website: sbddesign.nl