Lous van Haarst

Mastermind Business Coach

Anderen helpen hun resultaten neer te zetten is wat mij drijft. Jarenlang als organisatie-adviseur en manager bij KPMG en inmiddels 20 jaar als ondernemer. De puzzelstukjes vielen in elkaar. In 2014 ontwikkelde ik het Mastermind Instituut. De plek waar zelfstandige professionals online en offline samen werken aan hun bedrijf.

Mastermind Instituut

Doel-Plan-ACTIE-Resultaat voor ondernemers

Omring je met mensen waar jij sterker van wordt en betere beslissingen door neemt… In het Mastermind Instituut krijg je antwoord op je businessvragen, onderneem je direct actie en krijg je meer gedaan zonder dat het je bakken tijd kost.

Ik werk met professionals zoals jij. Experts op hun vakgebied die stappen willen zetten met hun bedrijf. Ze realiseren zich dat een eigen bedrijf hebben meer is dan expert zijn op je vakgebied. Het ontwikkelen van je eigen leiderschap, ondernemerschap en je onderneming zijn minstens even belangrijk. Ook voor zelfstandige professionals. En juist daar investeren zij vaak weinig tijd en geld in.

Zonder gelijkgestemde professionals om je heen wordt het knap lastig om continu ‘aan’ je bedrijf te werken. Iedereen heeft die beruchte stok nodig. En de kennis en ervaring van anderen is absoluut onmisbaar.

Masterminden kan zowel online als offline in verschillende vormen. Zie mijn website www.mastermindinstituut.nl

Contactgegevens

Mastermind Instituut

Dellenparkweg 8

8161 AP Epe

© 2020, Entre Femmes Gooi |
Algemene voorwaarden |
Privacybeleid |
Disclaimer |
Webmaster
website: sbddesign.nl