Ineke Vermeulen

Wij zijn een administratie- en belastingsadvieskantoor gericht op het MKB en in het bijzonder van de ZZP'er tot bedrijven met ca. 10 man personeel.

Vermeulen Administraties & Advies

Financiele dienstverlening

Kernactiviteiten
Vermeulen Administraties & Advies is een administratie- en belastingsadvieskantoor gericht op het MKB en in het bijzonder van de ZZP’er tot bedrijven met ca. 10 man personeel. Het bedrijf is in 2004 opgericht door Ineke Vermeulen en gevestigd in Hilversum.

Onze werkzaamheden variëren van het verzorgen van een volledige boekhouding tot en met het samenstellen van de jaarrekening, de salarisadministratie en het doen van alle belastingaangiften. Daarnaast ook het wijzigen van voorlopige aanslagen, het indienen van bezwaarschriften en het adviseren bij bedrijfsoverdrachten.

Ons heldere advies en efficiënte manier van werken leidt vaak tot een aanzienlijke vereenvoudiging van de administratieve werkzaamheden en dat stellen onze klanten zeer op prijs. Wij ondervinden dagelijks dat een ondernemer die zelf een aantal administratieve taken uitvoert, meer feeling heeft met de ontwikkelingen van het bedrijf. Wij zijn daar dus een voorstander van en begeleiden onze klanten daarbij. Onze core business is:

Begeleiding bedrijven

Wij begeleiden bedrijven, veelal in het MKB, om alle administratieve handelingen zo eenvoudig en efficiënt mogelijk vast te leggen en bespreken wat u zelf wilt doen en wat u aan ons wilt overlaten.

Administratieve werkzaamheden

Wij verzorgen de boekhouding, stellen jaarstukken op, corresponderen hierover en kunnen de salarisadministratie regelen.

Fiscale werkzaamheden

Tot de fiscale werkzaamheden behoren het aangifte doen van omzetbelasting, loonbelasting en inkomstenbelasting, alsmede alle bijbehorende correspondentie. Dat kan gaan over uitstelaanvragen, bezwaarschriften en onderhandelingen.

Bedrijfseconomische assistentie

Wij assisteren bestaande bedrijven en starters bij belangrijke bedrijfseconomische beslissingen zoals investeringen, uitbreidingen, samenwerkingsverbanden en bedrijfsoverdrachten.

kwaliteit en kennis

Vermeulen Administraties & Advies is gecertificeerd NOAB lid. Dit is de Nederlandse Orde voor Administratie en Belastingdeskundigen. De Orde voert een permanente controle uit op kwaliteit en kennis en is voor onze klanten een kwaliteitswaarborg.

Tevens staan opleiding en ervaring van Ineke Vermeulen borg voor de kennis op hoog niveau. Naast SPD I en II heeft Ineke Vermeulen een HBO opleiding tot Fiscaal Adviseur.

Contactgegevens

Vermeulen Administraties & Advies

Postbus 2060

1200 CB Hilversum

© 2022, Entre Femmes Gooi |
Algemene voorwaarden |
Privacybeleid |
Disclaimer |
Webmaster
website: sbddesign.nl