Elly Kramer

Uitvaartleider

Ik ben veelal positief ingesteld. Ik kan mij helemaal ontspannen als ik een avond met vrienden doorbreng. Ik woon in Huizen, waar ik het erg naar mijn zin heb, samen met mijn kat Guus. Ik voel mij als een vis in het water met mijn beroep. Mijn leven is compleet veranderd sinds mijn overstap naar een eigen bedrijf (september 2022) wat mij bijzonder goed bevalt. Ik wil er zijn voor mensen die ik advies en kennis kan geven over alles rondom de dood.

Elly Kramer Uitvaartzorg

discreet, dienstbaar, op de achtergrond maar wel aanwezig, alert, vertrouwd

Sinds 2017 ben ik werkzaam in de wereld van de uitvaart. Met mijn inmiddels opgedane ervaring begeleid ik nabestaanden in de week nadat een dierbare van hen is overleden. Vanaf het eerste contact met de familie ben (en blijf) ik de contactpersoon. Ik regel de zaken die belangrijk zijn in de week waarin toch al zoveel gebeurt. Ook de verzorging voor de overledene doe ik heel graag zelf en het liefst samen met iemand van de familie.

Ik organiseer bijeenkomsten (voor kleine groepen) waarin vragen kunnen worden gesteld over alles rondom de dood en de uitvaart. Ik vertel aan de hand van een presentatie over de meest voorkomende onderwerpen. Een veelgehoorde reactie is dat het de mensen veel rust geeft om te weten wat er op hun pad komt als er een dierbare is overleden.

Contactgegevens

Elly Kramer Uitvaartzorg

Gems 64

1273 HX Huizen

© 2023, Entre Femmes Gooi |
Algemene voorwaarden |
Privacybeleid |
Disclaimer |
Webmaster
website: sbddesign.nl