Doe mee met ons jubileum en vier 25 jaar vrouwelijk ondernemerschap!

Op 20 september vieren we ons jubileum in Het Theater in Blaricum. Dat doen we samen met leden, oud-leden en gasten. Het evenement is op dit moment uitverkocht. Maar laat je op de wachtlijst plaatsen! Stuur je naam en telefoonnummer naar: info@entrefemmes-gooi.nl

Burgemeester Barbara de Reijke

Programma

17.00-17.30 uur – Inloop voor aanvang jubileumfeest

17.45 uur – Feestelijke opening met Barbara de Reijke, burgemeester van Blaricum

18.15 uur – Interactieve workshop waarin we op een leuke en luchtige manier ervaringen delen over ondernemerschap, door Charlot van Stigt Thans van ‘Makes your day’

19.15 uur – Frans dinerbuffet met live pianomuziek door René van Zeggeren

20.45 uur – ‘Onbewust verwachtte ik’, door cabaretière Ilse Bakker (finalist van het Amsterdams Studenten Cabaret Festival)

21.15 -23.00 uur – Afterparty met gelegenheid tot dansen, netwerken en borrelen

Praktische info

Datum: woensdag 20 september 2023
Tijd: 17:30 tot 23:00 uur (inloop 17.00 uur)
Locatie: Het Theater, Blaricum
Tickets: € 25,- (je ontvangt een bon voor je administratie bij binnenkomst). Na aanmelding en betaling sta je op de gastenlijst; je hoeft geen papieren ticket of schermafdruk te laten zien.

Aanmelden

Dank voor je belangstelling. Helaas is ons event uitverkocht. Natuurlijk willen we je wel graag ontmoeten. Laat je daarom op de wachtlijst plaatsen. Bij een annulering nemen we dan direct contact met je op. Stuur je naam en telefoonnummer naar: info@EntreFemmes-Gooi.nl.

Je kunt ook aansluiten bij een van onze reguliere netwerkavonden. Bekijk de agenda.

Voel je welkom

De deuren staan open voor zowel onze huidige leden van Entre Femmes als voor onze oud-leden en alle vrouwelijke ondernemers die graag met ons in contact willen komen en een leuke avond willen beleven. Dit is een uitgelezen kans om jouw netwerk uit te nodigen en samen met hen te genieten van deze feestelijke viering.

#jubileumviering #vrouwelijkondernemerschap #25jaarEntreFemmesGooi

Onze annuleringsvoorwaarden: bij annulering tot en met dinsdag 12 september a.s. ontvang je het betaalde bedrag retour. Na die tijd kunnen we je bijdrage helaas niet meer restitueren.

© 2023, Entre Femmes Gooi |
Algemene voorwaarden |
Privacybeleid |
Disclaimer |
Webmaster
website: sbddesign.nl