In de spotlight:

Ingrid Strooij, Opruimcoach en Professional Organizer


28/01/2020

Wat doe je in ‘t kort?

Als Professional Organizer (opruimcoach) help ik jou bij het creëren van rust, ruimte en overzicht. Dit kan zowel thuis als op de werk(plek) zijn. Tevens help ik graag bij het krijgen van grip op de administratie. Ook een verhuizing kan ik organiseren. Een verhuizing is intensief en tijdrovend, het is heel waardevol als iemand je hierbij helpt. Niet alleen met praktische zaken, maar juist ook bij het uitzoeken van dierbare spullen. Hier ondersteun ik ook graag bij als een dierbare is weggevallen. Je hoeft je niet te schamen, ik heb al veel situaties gezien en ik oordeel niet. INC Professional Organizing hanteert de ethische code van de Beroepsvereniging NBPO.

Wat onderscheidt jou?

Ik ga SAMEN met jou aan de slag. Met mijn kennis, analytisch- en emphatisch vermogen en niet te vergeten met humor help ik je graag om jouw doel te bereiken.

Jouw klanten?

Mijn klanten zijn vaak hoger opgeleid. Meestal ontbreekt het hen aan tijd en/of energie om eens goed orde op zaken te stellen. Dit kan zowel privé als op zakelijk gebied zijn.

Aanbieding van het lid aan de lezer

Mijn kennismakingsgesprek is altijd vrijblijvend. Ik kom graag bij je thuis, of op je werkplek om te kijken waar jouw ‘probleem’ en te bespreken wat jouw wensen zijn. Tevens is het natuurlijk belangrijk om te kijken of er een klik is. Normaal gesproken geef ik tijdens het kennismakingsgesprek geen tips, maar nu maak ik een uitzondering.

Meer over Ingrid via je op haar website www.inc-pro.org

Facebook

LinkedIN

Instagram

Uitnodiging: wil jij ook in de etalage? Stuur een berichtje aan communicatie@entrefemmes-gooi.nl#membersonly

© 2022, Entre Femmes Gooi |
Algemene voorwaarden |
Privacybeleid |
Disclaimer |
Webmaster
website: sbddesign.nl