8 maart – Put your hats on op internationale vrouwendag


22/02/2023

Vrouwenorganisaties in ’t Gooi bundelen hun krachten om Internationale Vrouwendag gezamenlijk te vieren. Ook Entre Femmes-Gooi is present. Alle vrouwen zijn welkom op 8 maart 2023 in het Roland Holst College in Hilversum. Dus neem je vriendinnen mee. Laat je verrassen door een inspirerend programma waarin we elkaar kunnen ontmoeten.

Op 8 maart wordt het podium geboden aan krachtige vrouwen die vanuit hun expertise en passie de positie van de vrouw in Nederland verbeteren op gebied van economische zelfstandigheid, politieke participatie, gezondheid, het recht op educatie en andere vrouwenrechten. Want die zijn helaas nog steeds niet vanzelfsprekend. Het is daarom belangrijk om elkaar te vinden. Het thema van Internationale Vrouwendag 2023 is ‘Onbeperkt Leefbaar’.

Programma: 
17.30 uur – Inloop met hoed (belangrijk)
18.00 uur – Welkom – officiële opening
18.10 uur – Marga Miltenburg, (ZijSpreekt), Internationale Vrouwendag 2023
18.20 uur – CosmoQueen Foundation
18.30 uur – Maaltijd
19.45 uur – Kiki Hagen, 2e Kamerlid D66, ‘Onbeperkt Leefbaar’ 20.00 uur Infomarkt,                         Netwerken en Napraat
21.00 uur – Afsluiting

Adres: Roland Holst College, Schuttersweg 26, Hilversum

KOOP HIER JE KAARTJE: https://www.cosmoqueen.nl/collections/alle-producten/products/put-your-hats-on

De opbrengst van dit event komt geheel ten goede aan CosmoQueen Foundation

CosmoQueen Foundation zet zich al meer dan 15 jaar in om ongelijkheden in onze wereld aan te pakken. Dit doen ze door het creëren van werk en beroepsopleidingen in de textielindustrie. Met de verkoop van onze handgemaakte producten en door donaties kunnen kansarme vrouwen en mannen worden geholpen op weg naar sociale en economische empowerment.

© 2023, Entre Femmes Gooi |
Algemene voorwaarden |
Privacybeleid |
Disclaimer |
Webmaster
website: sbddesign.nl